Sabtu, 8 September 2007

Nikmat berkeluarga part 2

Aku, Mak, Abah n Adik-adik
Aku, Ina, Angah, Eri, Iwan
Adik2 n wife masing2
Abah kontrol hensem..
Aslmkm


Sambung sikit...ni gambo famili aku...nanti aku letak gambo famili sebelah bini aku plak. Ada banyak gambo aku nak letak tapi aku sibuk sikit n malas...biasa la...ni semuanya pengalaman hidup sebagaimana yang Allah kehendaki. Bayangkan kalu xde famili macam mana rasanya ek? Bersyukur sebab kita masih ada famili.


Aku nak gak letak gambo rumah aku kat Temerloh dari mula bina sampai siap..ntah bila kitaorang boleh duk sana sepenuh masa. Rindu plak kat rumah aku tu...duk kat Kuching ni ok tapi ada masanya blur le beb...tapi jalan-jalan macam ni best gak tengok2 tempat orang..baru kita tau betapa beso kuasa Allah tu..


Bulan posa pun dah dekat,seminggu lagi..teringat plak kenangan masa di Temerloh, Keratong n Selancar..x lupa gak Segamat. heh 3x duk kat Selancar yang paling best sesi bukak posa ngan bebudak n staf..abis angkut anak bini..makan free..kadang2 sekolah aku kadang2 sekolah wife aku..ntah bila kenangan ni akan berulang kembali. Tu belum kira bab raya..sebelum aku datang Sarawak hari-hari open house kat Selancar..tu nikmat berkawan.


Duk kat kawasan Felda ni bukan seme orang dapat rasa...plak2 duk kat sempadan negeri Pahang n Johor. Kat Keratong, Chanis, Perantau Damai, Bukit Ibam, Muadzam Shah, Leban Condong, Rompin, Selendang, Pontian n Tanjong Gemuk aku ada le kawan2 yang banyak membantu masa jadi penyelaras PSV kertas 3 bagi daerah Rompin.