Rabu, 24 September 2008

KEMALASAN PERINGKAT DEWA

nini

nana


bulan Ramadan semakin abis...then also my time...ada beberapa perkara telah road block kan perancangan aku. Well aku cuba redah juga la.

Mood untuk raya...semenjak kahwin and masa bujang aku rasa mood raya aku statik je..yang penting raya, persiapan tu ala-ala...most important nana nini Tie buleh raya..aku sempoi aje.

Masa-masa gini aku teringat masa di MPBP..masa tu susah sungguh..hahahahaha lepas jugak aku sampai peringkat ni,....Masih ada beberapa bulan aku tak pasti camne...the challenge huhuhuhuhuhu...ntah la. Just need some kind of magic to guide and help me...but I know all the way Allah has show me lots...thanks Alhamdulillah..for in coming month i just do it..right or wrong just tawakkal...but friends if u read my blog please pray for me....huhuhuhuhu.

Takde apa sangat yang hendak ditulis..dua tiga hari ni hantar Tie tanda kertas UPSR di PPDK Padawan...kat Sg. Maong...stress gak dia..well life ni x leh la rutin sayang..memang itu ketentuan Dia.

Kitaorg pun dah get use dgn gaya idup di Sarawak ni...ada la jugak a few kenalan..x macam tahun lepas rasa macam nak meraung hahahahah. Untuk tahun depan aku tak tahu huhuhuhu Allah jua yang tahu. Aku so far cant decide...just cant decide. Problems come n go...ianya hidup untuk mengerakkan manusia..tiada manusia yg tiada masalah yang mati pun still bermasalah hihihihihi.

Untuk sehari dua ni agak sibuk..sebab nak balik. Well frens stop dulu


Ada getar yang mengatakan aku boleh

Ada ketar mengatakan sebaliknya

Kekuatannya berbeza-beza

Silih bertukar ganti

Aku tetapkan di hujung jalan ada sinar

Walaupun aku tidak melihatnya

Tapi aku dapat merasakannya

Aku menjadi manusia yang merasakan sinar

Sinar

yang memandu

sinar yang hadir

dari doa ku

dan doa kelian


terima kasih


gud night