Sabtu, 9 Jun 2007

2 minggu yang padat dan penat


Assalamualaikum....

Cuti sudah hendak habis..minggu depan Tie, Nana dan Nini akan mula bersekolah. aku pulak masih terkial-kial menyiapkan research ni..Dalam dua minggu ni banyak peancangan aku berjalan lancar kecuali pertemuan dengan MARDI dan pengusaha kerepek di Banting terpaksa ditangguhkan. Terima kasih buat isteriku yang memahami dan emakku...sori tak dapat lama di Temerloh. Bagi aku masa terlalu cepat dan genting. Buat ipar dan biras terima kasih kerana menyediakan kediaman anda untuk kami bersarang...inilah cabaran research ditambah dengan coil kereta buat hal dekat rm3000 lebih lebur..ini le kifarah buat insan berdosa macam aku...Apa pun terima kasih Allah..aku insan Mu terlalu lemah dan selalu gagal untuk bersyukur. Hampir seminggu di Puchong, Nana Nini hampir setiap hari berseronok dengan sepupu diaorang Qisqis, Maman, Haziq, Insyirah, Safiya, Nani dan brothers. Entah apa yang bermain dalam minda diaorang...itu untungnya jadi budak-budak. Nak balik ke Sarawak ni punya le berat hati...tapi sudah tugas. Aku stop di sini dahulu dengan satu persoalan bagaimana agaknya malam pertama Pak Lah dan Madam Jeanne serta apa yang Rosmah fikirkan sehari-dua ni.


Wassalam